Napos és dolgos szeptemberi vasárnap
2017. szeptember 10. írta: M Éva

Napos és dolgos szeptemberi vasárnap

Néhány kép a mai napról.

Szerda reggel óta esett az eső és ma reggel végre felragyogott a nap. Nehezen ugyan, de rá tudtam venni gyermekemet, hogy menjünk gyorsan sétálni egyet a kikötőben. Ráérünk utána pakolni, szerelni. Merthogy még akad tennivaló.

Íme két kép a délelőtti Nordhavnről hajóval és a szélmalmokkal.

delelott_nagy_hajoval.jpg

szelmalmok.jpg

Andrisnak nem volt sok türelme a sétához, de azért jól esett megmártózni a nap melegében.

A nap hátralévő része szereléssel, pakolással telt. Este 6 órára valamennyi bútor összeszerelve állt a helyén, hála a kis ezermesternek. Én pedig igyekeztem minden tárgynak megtalálni a helyét. Íme a nappaliban felállított két szekrény. Most már látom, még milyen sok könyvet hozhattam volna... sebaj, ezt lehet pótolni. (előre nem lehetett tudni, hogy mennyi fér be a kocsiba, és túl sok hely azért nem maradt üresen benne)

ket_szekreny_osszeszerelve.jpg

Tíz nap után a tárgyaink nagy része a helyén van. Még körülbelül a 10 százalékát kell elhelyezni. Andris is elkészítette a szobájában a mini Real Madrid múzeumát. A hétvégén megvettem a Jyskben az étkezőasztalt, hozzá székeket, és a kis íróasztalomat. Szerdán fogják kiszállítani. Ha ezek is a helyükre kerülnek, akkor nagyjából rendben leszünk, és lezárhatjuk a lakás honfoglalásának első fázisát. A következő, ami még nagyon fontos, a függöny. Ha kifújtuk magunkat, akkor ennek veselkedünk neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://maniamdania.blog.hu/api/trackback/id/tr3312818158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása