Koppenhágai marathon képekben
2018. május 13. írta: M Éva

Koppenhágai marathon képekben

9000 futó vett részt ma a 2018. évi koppenhágai marathonon. Mint tudjuk, a táv 42,2 km. Ragyogó szép időben volt módjuk a résztvevőknek futni. Ami azt illeti, sose ambicionáltam a marathoni táv lefutását, bár minden tiszteletem és elismerésem az erre vállalkozóknak. Nem gondolom, hogy jót tesz az ízületeknek és általában az emberi testnek nemcsak a táv egyszeri lefutása, hanem az erre való készülés. Maradok inkább az úszásnál és a Balaton-átúszásnál :-) Viszont két nyelviskolai osztálytársam is készült a mai versenyre. Majd meginterjúvolom őket, milyen volt.

marathon1.jpg

A szervezők azt mondják, most dolgoznak a stratégián, ami a koppenhágai versenyt nemzetközi szintre emelné, hogy versenyezni tudjanak a londoni, a berlini vagy más nagyvárosok marathoni futóversenyével.

marathon2.jpg marathon3.jpg

marathon5.jpg

A nők versenyét az etióp Shasho Insermu nyerte 2:32:18-as idővel.

marathon4.jpg

A férfiak versenyét pedig a kenyai William Nyarondia Morwabe nyerte, elképesztően jó 2:11:16-as eredménnyel.

 

Fotók: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Forrás: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://maniamdania.blog.hu/api/trackback/id/tr8413916392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása